Kombine Uygun Deri Kadın Çanta Önerileri

 Kombininizi deri kadın çanta ile tamamladığınızda bakışları üzerinize çekeceğinizden emin olabilirsiniz. Kadın deri çantalar hangi kombinin parçası olursa olsun kalabalıklar içinde bile dikkatleri üzerine çekecektir. Bu yüzden deri çantalar, çabuk fark edilen çarpıcı ve zarif bir görünüme sahip kombinin en önemli parçası haline gelir.  İmalatında kullanılan hakiki derinin kalitesi ve ustaların hünerli ellerinden çıkan ince işçilik isteyen tasarımlarıyla deri çantalar, rafine zevklere sahip kadınların vazgeçilmezleri arasında yerini almış durumda. Kombinlerini deri çantayla detaylandıran  kadınlar, dikkat çekici olduğunu bildiği çin kombinlerini daha dikkatli seçme eğilimindedir.

Kadın deri çantalar çoğu zaman klasik giyimle veya ofis stiliyle ilişkilendirilir. Aksine, kadın deri çantalar vakti kıymetli her bir an’ın parçası olduğu kadar yenilikçi inovasyon teknikleriyle her zaman modern kalmayı başarmıştır. Farklı tarzlara hitap eden kombine uygun deri kadın çanta önerileri için yazımızı inceleyebilirsiniz.

kadın zincirli deri çanta

İddialı Olmayı Sevenler İçin Renkli ve Zincir Detaylı Deri Çanta

Deri kadın çantaları, hakiki deriden yapıldıkları için  başlı başına dikkat çekicidir. Dikkat çekici olmak yetmez, iddialı olmalıyım diyenler için çarpıcı renklere sahip deri çanta modelleri önerebiliriz. Kontrast renkleri birlikte kullanan ve gösterişli olmaktan hoşlanan bir tarzınız varsa, çarpıcı renklere sahip zincir detaylı deri çantaları kullanabilirsiniz. Ata binmeyi, hayvanlarla vakit geçirmeyi seviyorsanız, deri kadın çantalarını spor kıyafetlerinizle kombinleyebilirsiniz. 

kadın siyah deri çanta

Her Kadında Olması Gereken Küçük Siyah Deri Çanta 

Her kadının gardırobunda olması gereken siyah elbise gibi; küçük siyah deri çanta da kadınları her ortamda kurtaran, olmazsa olmaz bir parçadır. İş toplantısından çıkıp akşam yemeği randevunuza giderken ya da okuldan çıkıp arkadaşınızın doğum gününe yetişmeye çalışırken küçük siyah deri çanta size her zaman eşlik edebilir. Kombinlemesi de çok kolaydır. Ne giydiğinize bağlı olarak spor, şık, modern, karizmatik, zarif veya klasik olabilir. İsterseniz siyah bir elbiseyle, isterseniz basic tişört-jean ikilisiyle kullanın.

Arkadaşlarımla Kahve Randevusuna Gitmeyi ve Rahatlığı Seviyorum Diyenler İçin Deri Çanta

Gün içerisinde o kadar çok koşturma yaşıyoruz ki arkadaşlarımızla kahve içmek ve rahatlamak bize bir ödül gibi geliyor. Arkadaşlarınızla geçirdiğiniz vakitlerde zahmetsiz ve şık bir görüntü elde etmek istiyorsanız, taba tonlarındaki deri çantalarını kullanmaktan büyük keyif alacaksınız. Penye spor bir elbise, krem tonlarındaki pantolon veya yumuşak dokulu bir bluzun üzerine alacağınız Ventulus Deri çantalarıyla; hareketleriniz kısıtlanmadan arkadaşlarınızla dilediğinizce vakit geçirebilirsiniz. Salaş ama özenli görünmek istediğiniz tarih gezilerinde, maksi etek ve crop tişört giymek size kendinizi iyi hissettirebilir. Özensiz görünmemek için küçük bir dokunuşa ihtiyacınız varsa, tercihinizi Ventulus Deri Çantalardan yana kullanabilirsiniz. Deri çantayla tamamladığınız bu kombin, özgüveninizi tazeleyecek. Bu yılın modasında sıkça karşımıza çıkan harf baskılı kolej ceket ve deri etekle yapılan kombini taçlandıracak en iyi aksesuar, çapraz deri çantadır. 

 

Her gün ayrı bir gündür. Her günün anlam ve önemi farklıdır. Bu yüzden sizler  için bugünün önemini anlatan günün sözünü paylaşacağız.

''Stilin nasıl oluşturulması gerektiğine dair bir yol yoktur. Ancak bu her şeyden önce  tutum ve kendini ifade etmekle ilgilidir. Çünkü Stil, en karmaşık şeyleri bile, en kolay yoldan anlatmaktır.''

 

 

 

Yorum ekle

Tüm yorumlar yayınlanmadan önce denetlenir

Gündüz kullanımına olduğu kadar geceye de yakışan Ventulus; dinamik renkli derileri, usta zanaatkarların tecrübeli dokunuşları ile harmanlayarak yüksek kalitedeki el işçiliğiyle üretiliyor.