Tarzına Önem Veren Kadınların Çantaları Tercih Etmesinin 5 Sebebi

Eğer tarzınıza ve kendinize önem veriyorsanız ister sinemaya yalnız bir gezi olsun, isterse her gece sakinleştirici bir cilt bakımı ritüeli olsun, biz öz bakımın büyük hayranlarıyız. Tahmin edebileceğiniz gibi, çantalar kendimizi şımartmanın her zaman en sevilen yoludur.

Aşağıda, çantaların kendimize almayı en sevdiğimiz hediyeler olmasının nedenlerini sizlerle paylaştık: 

Kadın El Çantası

1. Çamaşır Yıkamanızı Gerektirmezler.

En sevdiğiniz çantayı ürün yüzeyinde kirlenme olması halinde açık renkli, yumuşak ve nemli bir bezle hızlıca temizleyebilirsiniz, ancak yeni bir çanta yeni bir kazak gibi değildir; satın alındıktan sonra yıkamanızı gerektirmezler.

 

Kadın Deri Çanta
  1. Bir Dilim Daha Pizza Yiyin; Çantanız Sizi Yargılamaz.

Bir beden büyük, bir beden küçük, bir maratona hazırlanmak, hamile kalmak, bebek sahibi olmak, her neyse – yeniden ne kadar su antrenmanı yapıyor olursanız olun veya ne kadar zaman geçmiş olursa olsun el çantanız sizin el çantanızdır, stilinizin karakteristik özelliğini temsil etmek için daima iyi bir yoldaştır!

Çapraz Deri Çanta

 3.Süslü Deriyi Kim Sevmez ki?

Zaman geçse de zarafetinden hiçbir şey kaybetmeyen deri çantalar; özel detaylı desenlerle birleştiğinde, iddialı ve gösterişli tarafınızı ortaya çıkarmak için en iyi aksesuarlardan biri hâline dönüşüyor. Desenleri ve baskılarıyla deri çantalar, dikkatleri üzerinize çekerken tek başına yeterli olacak aksesuarlardan biri. Desenli deri çantanızı tek renkli uzun triko elbiseyle kombinleyerek, iddialı görüntüsünü daha çok ortaya çıkarabilirsiniz. Dar paça jean ve kürk detaylı yelek ikilisini, desenli deri çantayla kullandığınızda ise gösterişli bir hava yakalayabilirsiniz.

Zincir detaylı deri çanta

4. Çantalar Kişilik Doludur.

Bir elbise bir dereceye kadar elbisedir, ancak bir el çantası neredeyse her şey olabilir. Çıtçıt ve zincirlerle kaplı bir el çantasına sahip olabilirsiniz. Çantalar genellikle bir kıyafetin en büyük ifadesidir ve iyi bir çanta emin olun etrafınızdaki insanlara enerjisini hissettirir.

5. Çantalar Daimi Yol Arkadaşıdır.

Nereye giderseniz gidin, hangi davette bulunursanız bulunun sizi ve duruşunuzu betimleyecek en gözde aksesuar çantanız olacaktır! Çantanız  gün boyu yanınızda kalacaktır. Kendiniz için güzel bir şey yaptığınızı sürekli hatırlatacak ve tarzınızla bütünleşecektir.

 

 

 

 

 

 

 

Yorum ekle

Tüm yorumlar yayınlanmadan önce denetlenir

Gündüz kullanımına olduğu kadar geceye de yakışan Ventulus; dinamik renkli derileri, usta zanaatkarların tecrübeli dokunuşları ile harmanlayarak yüksek kalitedeki el işçiliğiyle üretiliyor.